Welkom bij Sportdomein Eijsden

Sportdomein Eijsden is een sportcentrum waar gediplomeerde instructeurs en fysiotherapeuten je helpen om je doel te bereiken, fitter te worden en vooral plezier te beleven aan bewegen. Als lokaal sportcentrum hechten wij veel waarde aan gezelligheid en persoonlijke begeleiding. Iedereen is welkom! Kom lekker in een ongedwongen sfeer sporten op je eigen niveau.

Ons veelzijdig sportcentrum in Eijsden is voorzien van moderne apparatuur waar professionele begeleiding 7 dagen per week aanwezig is. Bespreek je doelen met onze instructeurs voor een uitdagend schema en werk op een verantwoorde wijze aan je lichaam. Daarnaast beschikken wij over 2 groepsleszalen waar een grote diversiteit aan groepslessen wordt gegeven, een aparte ruimte voor fysiotherapie.

In onze gezellig sportcafé en buitenterras, kan er voor of na het sporten een drankje worden genuttigd.

Overtuig jezelf, bezoek onze centrum en reserveer geheel vrijblijvend een gratis proefles voor fitness of een groepsles naar keuze!

Faciliteiten & Mogelijkheden

Op het gebied van fitness en cardio bieden wij professionele begeleiding aan voor iedereen. Of je nu 1 keer per week, of 4 keer per week komt sporten, iedereen mag gebruik maken van de expertise van onze instructeurs met persoonlijke trainingsschema's. Geen zin om zelfstandig te trainen? Geen probleem! Onze live groepslessen zijn een regelrechte hit met uitdagende trainingen op leuke muziek en altijd onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Doe gezellig mee met een uurtje Spinning, Club Power, Club Yoga, XCORE, BBB of een van de vele andere freestyle groepslessen. Wij hebben een ruim aantal uren per week groepslessen, op diverse tijdstippen en voor elk wat wils. Samen werken aan je gezondheid is niet alleen goed voor je, maar ook nog eens erg gezellig. Ook bieden wij Personal Training aan voor een training op maat. Wil je graag een gezonde leefstijl? Dan is het lifestyle programma BENFIT iets voor jou en begeleiden we je samen naar een gezonde en evenwichtige leefstijl. Uiteraard is ontspanning net zo belangrijk als actief bezig zijn, dus is ons centrum in Eijsden tevens voorzien van een sportcafé- een loungeruimte en een ruim en zonning buitenterras. Zelfs bij een blessure ben je bij Sportdomein Eijsden aan het juiste adres. Onze fysiotherapeuten van Fysio Zuyd zijn op meerdere dagen aanwezig voor behandelingen en persoonlijke begeleiding bij je (herstel)training. Voor een afspraak met een therapeut bel je naar 043-3510800 en vraag je naar een behandeling bij de vestiging van Sportdomein Eijsden. Naast particuliere begeleiding, bieden wij ook zakelijke arrangementen voor bedrijven en verenigingen met onder andere aangepaste fitness- en aerobicactiviteiten, conditietrainingen, revalidatieprogramma's en groepstrainingen op afspraak. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Tevens beschikken we over 2 indoor speedsoccer velden en 2 indoor tennisbanen.

Voor meer info en beschikbaarheid check www.sportcentrumeijsden.nl

Keurmerken & Certificaten

Sportdomein Eijsden is een sportcentrum waarbij de focus ligt op het leveren van kwaliteit aan onze klanten. Wij beschikken over diverse keurmerken en certificaten om ons te onderscheiden van andere aanbieders. Daarnaast zijn wij geregistreerd bij het Nederlandse FITNED en het Europese EREPS systeem, een database met gediplomeerde centra en instructeurs.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy policy pagina. OK