Fysiotherapie

Fysio Zuyd heeft een praktijk voor fysiotherapie binnen de locatie van Sportdomein Eijsden. Naast de vertrouwde fitness- & aerobicfaciliteiten, kun je dus ook gebruik maken van fysiotherapie binnen ons centrum. Deze praktijk is ook toegankelijk voor niet leden van Sportdomein Eijsden.

Fysiotherapie is bedoeld voor iedereen voor wie bewegen door ouderdom, een blessure, ziekte, aandoening of bijzondere omstandigheid als zwangerschap, niet meer vanzelfsprekend is. Alle behandelmethoden van Fysio Zuyd zijn erop gericht om het lichamelijk functioneren te herstellen, onderhouden of te verbeteren en zo een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven. De behandeling van de fysiotherapeut kan verschillende doelen hebben, zoals het verbeteren of in stand houden van het lichamelijk functioneren en het voorkomen van nieuwe klachten. De therapeut kan tevens ondersteuning bieden en advies geven tijdens het sporten over hoe de training aangepast kan worden om zo tot een sneller herstel te komen.

Maak telefonisch een afspraak voor fysiotherapie op locatie Eijsden bij Rachelle Huijnen via 043-601 2444 / 06-15071302 of mail naar rachelle at fysiovalkenburg dot com

Fysiotherapie bij Sportdomein Eijsden door Fysio Zuid

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy policy pagina. OK