Fysiotherapie

Fysio Zuyd heeft een praktijk voor fysiotherapie binnen Sportdomein Eijsden. Naast de vertrouwde fitness- & aerobicfaciliteiten, kun je ook gebruik maken van fysiotherapie binnen ons centrum.

Fysiotherapie is bedoeld voor iedereen voor wie bewegen door ouderdom, een blessure, ziekte, aandoening of bijzondere omstandigheid als zwangerschap, niet meer vanzelfsprekend is. Alle behandelmethoden van Fysio Zuyd zijn erop gericht om het lichamelijk functioneren te herstellen, onderhouden of te verbeteren en zo een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven. De behandeling van de fysiotherapeut kan verschillende doelen hebben, zoals het verbeteren of in stand houden van het lichamelijk functioneren en het voorkomen van nieuwe klachten. De therapeut kan tevens ondersteuning bieden en advies geven tijdens het sporten over hoe de training aangepast kan worden om zo tot een sneller herstel te komen.

Maak telefonisch een afspraak met een van de therapeuten van Fysio Zuyd op nummer 043-3510800, of direct bij de aanwezige therapeut. Bezoek de website van Fysio Zuyd voor meer informatie: www.fysiozuyd.nl

Fysiotherapie bij Sportdomein Eijsden door Fysio Zuid

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy policy pagina. OK