Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness Nederland

Sportdomein Eijsden is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen. Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden de schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper. Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Surf dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl voor meer informatie.

ODS

Ods is in 1938 opgericht en heeft als doel het beoefenen van sport te stimuleren. Of, zoals de officiele doelstelling luidt: "het doen beoefenen en het bevorderen van sport en voorts al het geen daarmee rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevordelijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords".

Een kleine greep uit de bedrijven die o.a. bij ons aangesloten zijn:

Meer informatie te verkrijgen ophttp://www.ods-sport.nl

Bedrijfsfitnessabonnement.nl

Via Bedrijfsfitnessabonnement.nl sport je voor een zeer voordelig tarief. Deze regeling is beschikbaar voor medewerkers van ROC Leeuwenborgh, DaCapoCollege en Arcus Collega. Bedrijfsfitnessabonnement.nl biedt werknemers van organisaties bedrijfssport door middel van bewegings- en ontspanningsfaciliteiten en programma's. Dit doen wij op het verzoek van werkgevers middels het Bedrijfs- gezondheidsconcept.

  • bewegings- en ontspanningsprogramma's
  • promotie- en stimuleringsacties
  • gratis fysio consult
  • gratis psychisch consult
  • helpdesk arbeid & gezondheid (FIT Return)

Zowel de werknemer als de werkgever profiteren van het fiscale voordelen over het geïnvesteerd kapitaal omdat het concept door de Belastingdienst gewaarmerkt wordt als arbo-verstrekking. Schrijf je in via bedrijfsfitnessabonnement.nl/werknemer en sport zeer voordelig bij Sportdomein!

BenVitaal

Steeds meer bedrijven in Nederland kiezen voor bedrijfsfitness. Dat is niet verwonderlijk. Investeren in een gezonde en actieve levensstijl loont, zo blijkt uit onderzoek. Fitte medewerkers presteren beter, zijn minder vaak ziek en absent, zitten beter in hun vel en zijn productiever. Veel mensen vinden het zelf ook leuk en nuttig aan fitness te doen, maar vinden het (te) duur. Benvitaal stelt de fiscale bedrijfsfitnessvariant voor. Dit betekent dat een medewerker die deelneemt aan bedrijfsfitness, het abonnementsgeld betaalt via de salarisstrook.

Een kleine greep uit de bedrijven die al bij ons aangesloten zijn:

FIT MET KORTING

Wil je ook gebruik maken van fit met korting? Meld je dan online aan en start met sporten met korting. De hoogte van de korting verschilt per sportaanbieder. Nadat je je online hebt aangemeld ontvang je per email bericht wanneer je kunt starten met sporten. Ook informeert fit met korting de sport aanbieder. Je betaalt het abonnementsgeld aan fit met korting en fit met korting draagt zorg voor alle communicatieve en administratieve processen.

SOM

Som biedt haar leden een hoop aantrekkelijke kortingen op een breed scala aan sportieve activiteiten bij diverse sportcentra. Om aanspraak te maken op deze kortingen dient u, wanneer u van een bepaald aanbod gebruik wilt maken, enkel uw SOM-ledenpas te tonen aan het betreffende sportcentrum. Zo bieden sommige centra onze leden een jaarabonnement tegen flink gereduceerde contributie aan.

De aangesloten bedrijven zijn oa:

MUMC

Als onderdeel van de Werk Kosten Regeling (WKR) heeft u de mogelijkheid om de kosten van uw fitnessabonnement onder te brengen in deze WKR.Deze fitnessabonnementen kunnen worden vergoed tot een maximumbedrag van € 30,- per maand.Deze regeling staat open voor alle medewerkers die een aanstelling hebben bij het MUMC!

Meer informatie over bedrijfsfitness? Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy policy pagina. OK