BENFIT - EEN NIEUWE LIFESTYLE


BENFIT - EEN NIEUWE LIFESTYLE

Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken. Of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren. Jouw coach helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Het BenFit-programma biedt:

  • Een wekelijks voedingsadvies op maat
  • Overzichtelijke boodschappenlijsten
  • Lekkere en simpele recepten
  • Normale producten
  • Ondersteund door diëtisten
  • Beweegprogramma op maat
  • Wekelijkse metingen
  • Handige app en eventueel een werkboek

EET!

Het BenFit voedingspatroon is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen, het hele gezin kan mee-eten. Wat je misschien nog het meest zal verbazen, zijn de hoeveelheden die je mag eten. Je merkt dat je absoluut geen honger hoeft te lijden om op gewicht te komen én te blijven.

BEWEEG!

Bij een gezonde lifestyle hoort lichaamsbeweging. Je sport 3 keer per week en werk je aan je dagelijkse beweegpatroon. Jouw persoonlijke BenFit coach geeft advies wat jij het beste kunt doen op het gebied van lichaamsbeweging. Er wordt samen met jou een trainingsprogramma op maat samengesteld. Je conditie verbetert en verbranding gaat omhoog. Elke week wordt je fitter en krijg je meer energie. Voldoende beweging wordt een onderdeel van je nieuwe lifestyle.

RELAX!

BenFit zorgt dat je heel bewust gaat werken aan de balans tussen inspanning en ontspanning. Wil je fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Daarom ga je tijd maken om te relaxen en werken aan je mentale gezondheid. Je gaat tijd inbouwen in jouw leven en regelmatig heel bewust kiezen voor een moment voor jezelf.

Gezond leven, een fit lichaam creëren, een gezond gewicht bereiken? Het is binnen handbereik bij Sportdomein Eijsden i.s.m. BenFit!

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy policy pagina. OK